Boksläpp för ny ungdomsantologi

Den 27 och 28 februari har vi release för "Alla spår du gjort" med texter från Skrivsommar.

I antologin Alla spår du gjort publiceras texter från 28 ungdomar i länet som genomfört feriepraktiken Skrivsommar, där de fått möjligheten att sommarjobba som författare. Skrivsommar drivs av Litteraturnod Vimmerby tillsammans med de medverkande kommunerna, som är Vimmerby, Hultsfred, Västervik, Emmaboda, Nybro, Kalmar och Mörbylånga.

Tisdag 27 februari kl 18.00 blir det första boksläppet på Kalmar teater och det andra tillfället är onsdag 28 februari klockan 17.45 på Vimmerby bibliotek. Uppläsningar, jubel och bokförsäljning utlovas!

Den 27 februari leder också Maria Küchen ett författarsamtal med Arne Bengtsson om hans klimatthriller Öknens hämnd på Kalmar teater. Under kvällen delas Litteraturnod Vimmerbys författarstipendium ut.

Fri entré till båda tillfällena.

I antologin ”Alla spår du gjort” publiceras texter av 28 ungdomar från feriepraktiken Skrivsommar.