Astrid Lindgren-sällskapet till Vimmerby

Föreningen håller sitt årsmöte under pingsthelgen.

Det har dröjt ett tag på grund av pandemin, men nu är det åter dags för Astrid Lindgren-sällskapet att arrangera ett besök i Astrid Lindgrens Vimmerby. Helgen den 27 och 28 maj, som är pingsthelgen, kommer anmälda medlemmar till Näs, Astrid Lindgrens barndomshem.

Den nya utställningen “Astrid Lindgren och sagans kraft” står förstås på programmet, liksom guidad tur i barndomshemmet och trädgårdarna. Det blir också middag på Astrid Lindgrens Värld med underhållning av bandet Trion.

Årsmötet hålls på söndagen och därefter avslutas vistelsen med en visning av Astrid Lindgrens Värld.  

Läs mer om verksamheten på Astrid Lindgren-sällskapets hemsida.

Astrid Lindgren-sällskapet besöker Näs, Astrid Lindgrens barndomshem, den 27 maj. Foto: Astrid Lindgrens Värld (c)