Tove Folkesson till Smålit

Författaren deltar i samtal i Eksjö och Tranås.

Den 2-5 februari är det dags för Smålit, Smålands litteraturfestival, som äger rum på flera olika orter i Jönköpings län.

Tove Folkesson, aktuell med romanen ”Den stora kyrkan” (Bonniers) och som år 2020 var regionförfattare i Kalmar län, är en av de medverkande. Den 2 februari kl 18.00-19.30 deltar hon i ett samtal som leds av journalisten Yukiko Duke på Eksjö stadshotell. Även Göran Rosenberg medverkar. Båda författarna medverkar också i Tranås den 3 februari kl 18.00-19.30 på Biograf Royal, då även tillsammans med årets migrantprisvinnare Maxim Grigoriev. Det samtalet leds av kulturjournalisten Anders Rydell.

Årets evenemang har anpassats till restriktionerna genom begränsat antal platser och covidpass, samt att den planerade bokmässan skjuts upp till sommaren. I övrigt genomförs festivalen som planerat.

Hela programmet finns på Smålits hemsida.

Tove Folkesson.